Project news
Найзахопливіші детективи для підлітка
Wizeclub Education: курси додаткової освіти в Україні
Що робити, якщо болить поперек
Онлайн академія Mate academy – від мрії потрапити в IT до першої роботи
Мобільні додатки для підтримки організації навчання та співпраці в освітньому процесі
Школа англійської для дітей: важливість навчання та як вибрати кращу школу
Хто такий Зевс?
Вивчаємо англійську за допомогою читання
Благодійність та соціальна відповідальність бізнесу
Як обрати надувний басейн?
Як створити і розкрутити групу у Фейсбуці без блокування
Практичні рекомендації по вибору школи англійської мови
Options for checking articles and other texts for uniqueness
Різниця між Lightning та USB Type-C: одна з відмінностей iPhone
Столична Ювелірна Фабрика
Відеоспостереження у школі: як захистити своїх дітей?
Чим привабливий новий Айфон 14?
Розширений пакет за акційною ціною!
iPhone 11 128 GB White
Програмування мовою Java для дітей — як батьки можуть допомогти в навчанні
Нюанси пошуку репетитора з англійської мови
Плюси та мінуси вивчення англійської по Скайпу
Роздруківка журналів
Either work or music: 5 myths about musicians and work
На лижі за кордон. Зимові тури в Закопане
Яку перевагу мають онлайн дошки оголошень?
Огляд смартфону Самсунг А53: що пропонує південнокорейський субфлагман
БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ
Вітаємо з Днем Вчителя!
Портал E-schools відновлює роботу
Канікули 2022
Підписано меморандум з Мінцифрою!

НАКАЗ 12 березня 2020 року №22/ Кдз

Date: 13 березня 2020 о 15:39, Refreshed 16 березня 2020 о 18:06
348 views

Про організацію роботи закладу
у період запровадження карантинних заходів
із запобігання поширення на території
України коронавірусу (COVID-19)

На виконання вимог постанови КМУ від 11.03.2020 № 211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу (COVID-19)», розпорядження голови Житомирської ОДА  від 11.03.2020 № 183 «Про призупинення освітнього процесу в закладах дошкільної, загальної середньої освіти усіх типів та форм власності, позашкільної, професійної  (професійно-технічної), фахової передвищої освіти та обласному інституті післядипломної педагогічної освіти», враховуючи рекомендації МОН України (лист МОНУ № 1/9-154 від 11.03.2020) та міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки  та надзвичайних ситуацій (протокол № 4 від 12.03.2020), з метою попередження розповсюдження коронавірусної інфекції та необхідністю вжиття комплексу превентивних заходів та на виконання наказу управління освіти і науки виконавчого комітету Бердичівської міської ради  від 12 березня 2020 року № 122/01-06

НАКАЗУЮ:

1.  Призупинити з 13 березня до 03 квітня 2020 року освітній процес, заборонивши відвідування закладу освіти її здобувачами. Врахувати, що терміни  призупинення освітнього процесу можуть змінюватись в залежності від епідеміологічної ситуації в Україні.

2. Заборонити проведення в приміщеннях закладу навчальних, культурних, спортивних та інших масових заходів, діяльність шкільних факультативів, курсів за вибором, гуртків, секцій та навчання учнів за формою педагогічного патронажу, на період тимчасового призупинення освітнього процесу.

3. Відмовитись від проведення та участі у масових заходах освітнього, наукового, соціального, спортивного, мистецько-розважального характеру в усіх приміщеннях та на території школи, у т.ч. проведення олімпіад,  спартакіад, змагань, конкурсів, виставок, концертів тощо.

4. Видати наказ, яким визначити карантинні заходи, порядок їх запровадження у період з 13 березня до 03 квітня 2020 року; режим роботи та  порядок оплати праці всіх категорій працівників; покласти на себе  відповідальність за ефективне і раціональне використання бюджетних коштів, обґрунтоване залучення до роботи спеціалістів зі 100% оплатою праці.

5. Класним керівникам та класоводам :

- Доручити  шляхом застосування засобів телефонного, мобільного зв’язку, інтернетних мереж та ін. провести роз’яснювальну роботу серед учнів з приводу запровадження карантинних заходів,  організації дозвілля дітей у період призупинення освітнього процесу, обмеження перебування їх на вулиці та громадських місцях.

- Провести цільові інструктажі з безпеки життєдіяльності з учасниками освітнього процесу (особливу увагу звернути на попередження дорожньо-транспортного травматизму, випадків травматизму побутового характеру, правила поведінки біля водоймищ, у лісі, під час розваг).

- Забезпечити проведення роз’яснювальної роботи з батьками щодо організації дозвілля дітей у період призупинення освітнього процесу в закладах освіти, обмеження перебування їх на вулиці.

6. Вчителю математики Олійник С.В. розмістити на інформаційному стенді  та офіційному сайті закладу наказ, що регулює порядок карантинних заходів.

7. ЗДНВР Рижко А.А., ЗДНВР Борисовій О.К. та завгоспу Орлюк Н.В.:

- Провести цільові інструктажі з безпеки життєдіяльності працівникам закладу.

- Розробити заходи для забезпечення виконання навчальних програм та провести методичні наради з вчителями щодо корекції календарного-тематичного планування з навчальних предметів, забезпечивши контроль за виконанням навчальних програм за рахунок оптимізації освітнього процесу та ущільнення навчального матеріалу (блочна система подачі інформації,  використання резервного часу на вивчення нового матеріалу, інтегровані уроки, застосування методів дистанційного навчання,  самостійна робота учнів над завданнями, розміщеними на офіційному сайті школи чи за допомогою інших електронних ресурсів  у блогах, соціальних мережах, надання по e-mail індивідуальних завдань учням, розробка тематичних самоосвітніх програм для здобувачів освіти тощо (додаток №1).

8. Вчителям закладу провести корекцію календарно-тематичного планування з навчальних предметів, забезпечивши виконання навчальних програм за рахунок інтенсифікації освітнього процесу.

9. Завгоспу школи Орлюк Н.В., медсестрі Кузік О.М.:

- Не допускати до роботи  працівників з ознаками інфекційного захворювання.

- Тимчасово обмежити доступ сторонніх осіб  до приміщень закладів освіти.

- Запровадити та здійснити ряд профілактичних заходів, направлених  на попередження розповсюдження коронавірусної інфекції (збільшення кратності проведення вологих прибирань з використанням дезінфікуючих засобів, провітрювання та кварцування приміщень, виготовлення пам’яток та інструкцій для дітей та працівників щодо попередження, масового розповсюдження гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом тощо).

- Провести відповідний комплекс робіт для  забезпечення належного функціонування інженерних споруд, мереж, комунікацій, дотримання правил техніки безпеки, підтримки необхідного температурного режиму в закладі.

 - Вжити заходів щодо недопущення аварійних ситуацій у період карантину.

10. У разі виникнення надзвичайних ситуацій у закладі оперативно інформувати управління освіти і науки.

11. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

Директор школи             ______________             Л.В.Савченко

Comments:
Only authorized users can leave comments.