Project news
Найзахопливіші детективи для підлітка
Wizeclub Education: курси додаткової освіти в Україні
Що робити, якщо болить поперек
Онлайн академія Mate academy – від мрії потрапити в IT до першої роботи
Мобільні додатки для підтримки організації навчання та співпраці в освітньому процесі
Школа англійської для дітей: важливість навчання та як вибрати кращу школу
Хто такий Зевс?
Вивчаємо англійську за допомогою читання
Благодійність та соціальна відповідальність бізнесу
Як обрати надувний басейн?
Як створити і розкрутити групу у Фейсбуці без блокування
Практичні рекомендації по вибору школи англійської мови
Options for checking articles and other texts for uniqueness
Різниця між Lightning та USB Type-C: одна з відмінностей iPhone
Столична Ювелірна Фабрика
Відеоспостереження у школі: як захистити своїх дітей?
Чим привабливий новий Айфон 14?
Розширений пакет за акційною ціною!
iPhone 11 128 GB White
Програмування мовою Java для дітей — як батьки можуть допомогти в навчанні
Нюанси пошуку репетитора з англійської мови
Плюси та мінуси вивчення англійської по Скайпу
Роздруківка журналів
Either work or music: 5 myths about musicians and work
На лижі за кордон. Зимові тури в Закопане
Яку перевагу мають онлайн дошки оголошень?
Огляд смартфону Самсунг А53: що пропонує південнокорейський субфлагман
БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ
Вітаємо з Днем Вчителя!
Портал E-schools відновлює роботу
Канікули 2022
Підписано меморандум з Мінцифрою!

Увага! Карантин!

Date: 6 лютого 2019 о 10:37, Refreshed 6 лютого 2019 о 11:40
694 view

ДО УВАГИ БАТЬКІВ! КАРАНТИН!
На виконання рішення комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 01.02.2019 про вжиття заходів, направлених на локалізацію та ліквідацію інфекційних захворювань, з метою недопущення спалахів та групових випадків захворювання гострими респіраторними інфекціями та грипом в СЗОШ № 8 буде призупинено освітній процес у школі з 04 по 08 лютого 2019 року.
Для підвищення ефективності запобіжних профілактичних заходів перенести заплановані раніше терміни чергових канікул на період з 11 по 15 лютого 2019 року.
З метою інтенсифікації освітнього процесу, учням (для самостійного опрацювання) завдання будуть висвітлені шляхом застосування засобів телефонного, мобільного зв’язку, інтернетних мереж.

Навчання розпочнеться з 18 лютого 2019 року.

13308, Житомирськаобл., м. Бердичів, вул. Олега Реготуна, 7

Тел.: (04143)2-50-62

Код  ЄДРПОУ 22057182 E-mail: berd.school_8@ukr.net

 

Спеціалізована загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №8

з поглибленим вивченням окремих предметів та курсів

м. Бердичева Житомирської області

 

        

                                                                НАКАЗ

01 лютого 2019 р.                                                                               № 11/Кдз

Про тимчасове призупинення освітнього

процесу у школі та зміни у структурі

2018-2019 навчального року

На виконання рішення комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 01.02.2019 про вжиття заходів, направлених  на локалізацію та ліквідацію інфекційних захворювань, згідно з п. 9.20 Державних санітарних правил і норм влаштування, утримання загальноосвітніх навчальних закладів та організації навчально-виховного процесу, затверджених постановою Головного державного санітарного лікаря України від 14.08.2001 № 63, наказу управління освіти і науки виконавчого комітету Бердичівської міської ради від 01.02.2019 № 56/01-06 , з метою недопущення спалахів та групових випадків захворювання гострими респіраторними інфекціями та грипом в дитячому колективі, розповсюдження захворюваності серед  учасників освітнього процесу

                                                                

НАКАЗУЮ:

1. Призупинити освітній процес у  школі з 04 по 08 лютого 2019 року.

2. Для підвищення ефективності  запобіжних профілактичних заходів перенести заплановані раніше терміни чергових канікул  на період з 11 по 15 лютого 2019 року, розпочавши навчальні заняття з 18 лютого 2019 року.

3. Затвердити графік  роботи для всіх категорій працівників, з 04 по 08.02.2019 із визначеними організаційно-педагогічними заходами, забезпечивши обґрунтоване використання  спеціалістів зі 100% оплатою праці (додаток 1,2) .

4. Забезпечити робочим місцем членів педагогічного колективу, обслуговуючого та технічного персоналу, працівників їдальні, які не задіяні в роботі закладу під час тимчасового призупинення освітнього процесу. Період з 04 по 08 лютого 2019 року вважати для них простоєм не з вини працівника з оплатою їх праці на час карантину з розрахунку 2/3 від заробітної плати (ст. 113 КЗпП України).

5. За педагогічними працівниками, які з 04 по 08 лютого 2019 року перебувають на курсах підвищення кваліфікації або виконують посадові обов’язки за межами міста зберігається середньомісячна заробітна плата.

6. За умови відсутності ознак інфекційних хвороб в учнів, які навчаються індивідуально, не запроваджувати для них карантинних заходів і продовжити здійснення з ними освітнього процесу відповідно  до затверджених індивідуальних навчальних планів з обов’язковою фіксацією проведених уроків у відповідних журналах.

7. Запропонувати педагогічним працівникам, членам обслуговуючого та технічного персоналу можливість надання частини щорічної основної відпустки та відпусток без збереження заробітної плати на період карантину.

8. На період карантину відмінити проведення навчальних, культурних, спортивних та інших масових заходів,  уникнути участі у них учасників освітнього процесу

         9. Класним керівникам та класоводам:

1) Шляхом застосування засобів телефонного, мобільного зв’язку, інтернетних мереж та ін. провести роз’яснювальну роботу серед учнів школи з приводу запровадження карантину через епідемію грипу.

2) Провести позапланові інструктажі з безпеки життєдіяльності з учасниками освітнього процесу та працівниками школи (особливу увагу звернути на попередження дорожньо-транспортного травматизму, випадків травматизму побутового характеру, правила поведінки біля водоймищ, у лісі, під час розваг).

3) Забезпечити проведення роз’яснювальної роботи з батьками щодо організації дозвілля дітей у період призупинення освітнього процесу в школі, обмеження перебування їх на вулиці.

        10. Заступнику директора школи з НВР Рижко А.А.:

1)  Розмістити на інформаційних стендах  та офіційному сайті школи копії актів, що регулюють порядок карантинних заходів.

2) Провести методичні  наради з вчителями щодо внесення змін до календарного планування.

3) Враховуючи обмеженість у часі для проведення реєстрації випускників 11-х класів на зовнішнє незалежне оцінювання взяти під особливий контроль здійснення цієї процедури у школі у період карантину та наступних за ним канікул.

4) У разі виникнення надзвичайних ситуацій у закладі оперативно інформувати управління освіти і науки.

      11. Педагогічним працівникам школи провести корекцію календарно-тематичного планування з навчальних предметів, забезпечивши виконання навчальних програм за рахунок інтенсифікації освітнього процесу (блочна система подачі інформації,  використання резервного часу на вивчення нового матеріалу, інтегровані уроки, застосування методів дистанційного навчання,  самостійна робота учнів над завданнями, розміщеними на офіційному сайті школи чи за допомогою інших електронних ресурсів та ін..)

      12. Завгоспу школи Орлюк Н.В. :

1) Організувати та провести ряд профілактичних заходів, направлених  на локалізацію та ліквідацію інфекційних захворювань (вологе прибирання приміщень із застосуванням дезінфікуючих засобів, провітрювання приміщень.

2) Провести відповідний комплекс робіт для  забезпечення належного функціонування інженерних споруд, мереж, комунікацій, дотримання правил техніки безпеки, підтримки необхідного температурного режиму в школі . Вжити заходів щодо недопущення аварійних ситуацій в школі у період карантину.

       13. Медичній сестрі Кузік О.М.:

1) Виготовити пам’ятки для учнів та працівників щодо попередження, розповсюдження та лікування  грипу тощо).

2)  Рекомендувати батькам утриматись від відвідування дітьми закладів за перших ознак інфекційних захворювань. Посилити щоденний огляд дітей при їх прийомі зранку, активне опитування батьків щодо стану здоров’я дітей.

3) Взяти під особливий контроль проведення профілактичних заходів, направлених на попередження та розповсюдження грипу та інших інфекційних хвороб (провітрювання декілька разів на день протягом 8-10 хвилин при відсутності дітей, дотримання температурного режиму приміщень, щоденне вологе прибирання  усіх приміщень із застосуванням  хлорвмісних препаратів;  часте миття рук протягом дня та ін..).

 4) Вжити заходів щодо укомплектування медичного кабінету необхідними засобами та обладнанням (термометри, шпателя, дезінфікуючі та антисептичні засоби, засоби особистої гігієни та індивідуального захисту).

5) Не допускати персонал з ознаками ГРІ до роботи.

6)  Заборонити батькам та родичам, стороннім особам заходити до групових приміщень закладів.

7) Вести постійне спостереження за станом здоров’я дітей, в разі виявлення хвору дитину ізолювати з наданням невідкладної медичної допомоги до приходу батьків, при наявності  показань вжити заходів щодо її госпіталізації.

8) Після перенесеного захворювання або тимчасової відсутності дитини  за інших причин протягом 3 днів включно приймати її  до школи за наявності медичної довідки від лікаря з допуском перебування в організованому колективі.

14. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

 Директор школи                                               Л.Савченко

Comments:
Only authorized users can leave comments.