Project news
Найзахопливіші детективи для підлітка
Wizeclub Education: курси додаткової освіти в Україні
Що робити, якщо болить поперек
Онлайн академія Mate academy – від мрії потрапити в IT до першої роботи
Мобільні додатки для підтримки організації навчання та співпраці в освітньому процесі
Школа англійської для дітей: важливість навчання та як вибрати кращу школу
Хто такий Зевс?
Вивчаємо англійську за допомогою читання
Благодійність та соціальна відповідальність бізнесу
Як обрати надувний басейн?
Як створити і розкрутити групу у Фейсбуці без блокування
Практичні рекомендації по вибору школи англійської мови
Options for checking articles and other texts for uniqueness
Різниця між Lightning та USB Type-C: одна з відмінностей iPhone
Столична Ювелірна Фабрика
Відеоспостереження у школі: як захистити своїх дітей?
Чим привабливий новий Айфон 14?
Розширений пакет за акційною ціною!
iPhone 11 128 GB White
Програмування мовою Java для дітей — як батьки можуть допомогти в навчанні
Нюанси пошуку репетитора з англійської мови
Плюси та мінуси вивчення англійської по Скайпу
Роздруківка журналів
Either work or music: 5 myths about musicians and work
На лижі за кордон. Зимові тури в Закопане
Яку перевагу мають онлайн дошки оголошень?
Огляд смартфону Самсунг А53: що пропонує південнокорейський субфлагман
БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ
Вітаємо з Днем Вчителя!
Портал E-schools відновлює роботу
Канікули 2022
Підписано меморандум з Мінцифрою!

ТИЖДЕНЬ ПРИРОДНИЧИХ НАУК

Date: 2 травня 2023 о 19:27, Refreshed 3 травня 2023 о 22:08
118 views

З 17 по 23 квітня в Гімназії 8   проходив тиждень природничих наук, в якому були задіяні учні 4 - 11 класів. Тиждень був насичений цікавими заходами та різноманітними екскурсіями. Організаторами заходів були талановиті і креативні вчителі: Шляга О.А., Козачук Н.В., Українець Л.П., Вишнівська О.В.

Під керівництвом Вишнівської О.В. були проведені : Цікавий проєкт на екологічну тематику представила учениця 11 класу Сігіда Анастасія. Її проєкт називався: " Вирішення проблеми утилізації різних видів електричних ламп".

Не менш цікавими були проєкти,представлені англійською мовою на тему " Роль хімії в моєму житті ". Це були твори есе Борсук Олександри і Павлюка Олександра. На цьому прикладі прослідковуються міжпредметні зв'язки трьох дисциплін- хімії, української мови, англійської мови

Та найбільш захоплюючою для одинадцятикласників виявилась екскурсія 19 квітня на пивоварний завод нашого міста. Метою екскурсії було детально ознайомитися з хімічним процесом бродіння, етапами виробництва напою, сприяти вибору професії і виховати почуття гордості за своє місто. І в цьому нам дуже посприяли голова батьківського комітету гімназії Шурабура З.В., завідувач пивоварними цехами Шурабура Д.Д. та чудовий екскурсовод Анна Геннадіївна.

Для двох 7 класів був проведений відкритий урок з хімії на тему: "Значення води і водних розчинів у природі і житті людини. Кислотні дощі." Результат уроку- переконаність учнів у дбайливому ставленні людини до ресурсів природи, необхідності її охорони.

 В рамках тижня, вчителем Козачук Н.В. , з учнями 8 –А класу був проведений тренінг «Вища нервова діяльність», метою якого було сприяти закріпленню та узагальненню знань учнів про вищу нервову діяльність людини. Сприяти розвитку уваги, пам`яті, аналітичного та критичного мислення. З учнями 6 – Б класу проведена бесіда з елементами гри про важливість ментального здоров’я. Діти навчились показувати свої емоції і дізнались як відновитись організму після стресу. Учні 6- А, 7- А, 7- Б класів ознайомились з правилами техніки безпеки під час циклу заходів з Мінної безпеки. Учні 4 – Б класу під час інформаційного калейдоскопу мали змогу поділитись своїм баченням того, що значить « Бути здоровим..» та підкреслили важливість здоров’я кожної людини і людства в цілому. Учні 10 - А класу відвідали Бердичівський медичний фаховий коледж та отримали навички надання першої домедичної допомоги у різних екстремальних ситуаціях.

Вчителем Шлягою О.А. були проведені  в 8-Б проведено урок – гра « Екологічний бумеранг» мета заходу є ознайомити учнів із наслідками впливу людини на природу, екологічними проблемами, які необхідно розв’язувати на сучасному етапі і в  умовах війни; розвивати пізнавальну активність учнів; виховувати дбайливе ставлення до навколишнього світу.

6-Б  географічна  вікторина « Чи знаєте ви….» мета заходу  є

узагальнити і систематизувати знання з географії; розвивати вміння працювати з картами, логічне мислення; виховувати пізнавальну активність учнів, цікавість до вивчення географії.

З 9-А і 9-Б  екскурсія до  молодіжного  центру   де  було проведено тренінг  "Вплив шкідливих звичок на організм підлітка "   метою заходу розширити знання про значення звичок у житті людини, ознайомитися з корисними і шкідливими звичками і чинниками які на них впливають, розвивати вміння дбати про своє здоров'я, виховувати силу волі для формування корисних звичок та подолання шкідливих. 

Практичним психологом Українець Л.П., З учнями 11 класу та 7-А класу було проведено тренінгове заняття "Емоції в тілі людини". Метою якого є формування словникового запасу назв емоцій та почуттів, спостереження за зовнішнім вираженням емоцій іншими людьми.Учні дізнались як емоції впливають на наш організм та самопочуття.

Comments:
Only authorized users can leave comments.