Project news
Найзахопливіші детективи для підлітка
Wizeclub Education: курси додаткової освіти в Україні
Що робити, якщо болить поперек
Онлайн академія Mate academy – від мрії потрапити в IT до першої роботи
Мобільні додатки для підтримки організації навчання та співпраці в освітньому процесі
Школа англійської для дітей: важливість навчання та як вибрати кращу школу
Хто такий Зевс?
Вивчаємо англійську за допомогою читання
Благодійність та соціальна відповідальність бізнесу
Як обрати надувний басейн?
Як створити і розкрутити групу у Фейсбуці без блокування
Практичні рекомендації по вибору школи англійської мови
Options for checking articles and other texts for uniqueness
Різниця між Lightning та USB Type-C: одна з відмінностей iPhone
Столична Ювелірна Фабрика
Відеоспостереження у школі: як захистити своїх дітей?
Чим привабливий новий Айфон 14?
Розширений пакет за акційною ціною!
iPhone 11 128 GB White
Програмування мовою Java для дітей — як батьки можуть допомогти в навчанні
Нюанси пошуку репетитора з англійської мови
Плюси та мінуси вивчення англійської по Скайпу
Роздруківка журналів
Either work or music: 5 myths about musicians and work
На лижі за кордон. Зимові тури в Закопане
Яку перевагу мають онлайн дошки оголошень?
Огляд смартфону Самсунг А53: що пропонує південнокорейський субфлагман
БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ
Вітаємо з Днем Вчителя!
Портал E-schools відновлює роботу
Канікули 2022
Підписано меморандум з Мінцифрою!

ПІДСУМКИ ПРОВЕДЕННЯ ОЛІМПІЙСЬКОГО ТИЖНЯ

Date: 26 вересня 2021 о 14:01, Refreshed 26 вересня 2021 о 14:59
129 views

З 14 по 17 вересня 2021 року в рамках пропаганди здорового способу життя та залучення дітей до занять фізичною культурою і спортом проводилися заходи до Дня фізичної культури та спорту під егідою «Олімпійського тижня».

 В перший день відбулося урочисте відкриття «Олімпійського тижня», крім цього, діти отримали знання про історію виникнення та розвиток Олімпійських ігор, олімпійської символіки, а саме - відомості про олімпійське гасло, олімпійську емблему, олімпійський прапор. Цього дня також проходили спортивні естафети для учнів 5-11 класів, у яких кожен клас зміг продемонструвати власні набуті рухові уміння та навички і разом з цим – позмагатися.  Естафети були дуже цікавими, різноманітними  та незвичайними,  школярі із захопленням та спортивним ентузіазмом брали у них участь. Діти досить активно вболівали за своїх товаришів та щиро хвилювалися за результат своєї команди.

     Другий день був присвячений товариському матчу з футболу між збірною командою «СЗОШ № 8», до складу якої увійшли учні 8-11 класів ( хлопці і дівчата) та вихованцями «СК Бердичів». Матч видався дуже цікавим, в тому плані, що у ньому було багато чудових ігрових моментів та чимало забитих м’ячів у ворота суперника. Учні грали з великою самовіддачею та бажанням перемогти. Старшокласники – дуже серйозно підійшли до тренувань перед початком гри, у яких розвивали свої координаційні та ігрові можливості. Крім цього, до початку гри вчителем фізичної культури – Мельник Тетяною Сергіївною,  спільно з гравцями команди «СЗОШ № 8», було проведено інструктаж під час гри,  визначено ігрові позиції та обов’язки кожного з гравців на футбольному майданчику. Усі футболісти, отримали неабияке задоволення від товариського матчу і разом з цим покращили свої вміння та навички під час гри та з користю провели своє дозвілля.

     Третій день розпочався з комплексу ранкової зарядки, в зміст якої увійшли вправи для різних груп м’язів під музичний супровід із залученням дітей початкових класів. Діти з великим задоволенням та щирими посмішками на обличчі виконували руханку.

Заключним етапом «Олімпійського тижня» став четвертий день, у вигляді конкурсу на найкраще фото або селфі зі спортивними нагородами, де необхідно було висвітлити фото в соціальну мережу Instagram з хештегом #сзош8_мій_олімпійський_тріумф.  Це завдання дало змогу учням продемонструвати свої високі та успішні спортивні досягнення, і усі бажаючі мали можливість взяти участь в даному заході.

ВИСНОВОК: Саме такі спортивні свята загартовують характер дітей, вчать їх працювати у команді, впевнено йти до своєї мети, а також пропагувати здоровий спосіб життя серед підростаючого покоління.

 

Comments:
Only authorized users can leave comments.